RT stap voor stap

Huiswerkbegeleiding - Bijles - Remedial Teaching

Links

ad(h)d werkt:

Mijn naam is Maureen Thunnissen. In mijn omgeving kwam ik aanraking met ADHD. ADHD kan grote gevolgen hebben voor je leven, studie of je werkomstandigheden. Mensen om mij heen liepen vast en vielen uit. Jammer, en niet nodig. Vaak is in de omgeving waar mensen werken, studeren en leven weinig kennis en begrip over ADHD. Ik wil daar iets aan doen!Coachpraktijk voor jong volwassenen en ouders/verzorgers:

Coachpraktijk Puberzaken is bedoeld voor jong volwassenen en hun ouders/verzorgers die tegen problemen aan lopen en hierbij ondersteuning willen. De ondersteuning kan een individueel traject op maat zijn, want iedereen is anders. Maar je kunt ook kiezen voor een thematraining of een training in groepsverband (o.a. schoolmotivatie, agressiecontrole, sociale vaardigheden, school- en loopbaanbegeleiding, het "Kickchange Programma" en begeleid sporten en afvallen.) - Ellis Corstiaans


Cindigo kindercoaching:

Cindy Jacobs is gediplomeerd kindercoach en leerkracht primair onderwijs. Ze begeleidt jonge kinderen (4 - 14 jaar) en hun ouders, zodat ze lekker in hun vel zitten en stevig in hun schoenen kunnen staan door een oplossingsgerichte manier van coachen in te zetten. (o.a. weerbaarheid, zelfbeeld, sociale vaardigheden, overprikkeld zijn, inzicht, zelfvertrouwen, faalangst/stress, scheiding, emoties, rouwverwerking, concentratie, slaapproblemen, angsten, negatieve gedachten, HSP hoogsensitief)