RT stap voor stap

Huiswerkbegeleiding - Bijles - Remedial Teaching

Even voorstellen


Mijn naam is Wendy van Gerven en ben gediplomeerd leerkracht & remedial teacher. Ik begeleid kinderen in mijn particuliere praktijk ‘RT Stap voor Stap' in de vorm van Remedial Teaching, bijles en/of huiswerkbegeleiding. Ik heb ervaringen als groepsleerkracht, remedial teacher en huiswerkbegeleider.


Ik streef naar een goede samenwerking tussen kind, ouders en school. Het bevorderen van het zelfvertrouwen van kinderen en het geven van positieve feedback vind ik erg belangrijk in de begeleiding van leerlingen.
Ik ben Mariet van Gerven en sinds januari 2011 ben ik werkzaam bij 'RT stap voor stap'. Ik heb ruim 20 jaar ervaring binnen de groepen 1 t/m 8 uit het basisonderwijs en ook nu vind ik het nog steeds een uitdaging om met leerlingen aan de slag te gaan. Het werken met leerlingen uit het voortgezet onderwijs is daarbij voor mij een leuke verrijking.

Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten, zodat ze zich vanuit dit punt verder kunnen ontwikkelen. Ieder kind is tenslotte uniek en ieder kind heeft verschillende kwaliteiten.

Mariet gaat na het schooljaar 2021-2022 genieten van haar pensioen.